Om oss

jaktMulighetene er mange i omgivelsene, og vi har åpent hele året. Fiske, jakt, fjellvandring, sykling, kanopadling i den snøfrie årstida. Om vinteren kjører vi opp 5 mil skiløyper, delvis skogsterreng, delvis på fjellet. Oftest kjøres de første skiløypene i siste halvdel av november. Skiføret varer vanligvis til slutten av april. Mange av våre gjester tar også turer til Valdres Alpinsenter (ca.3mil).
bjodalskampenVi har 6 hytteleiligheter til utleie. Hver av dem er på 50 m2, med 5 senger fordelt på 2 soverom, stue, kjøkken og spisekrok i vinkelløsning og bad med dusj og WC.De fleste hytteleilighetene er oppgradert i 2007/2008. Nye bad med dusjkabinett og gulvvarme. Nytt kjøkken med komfyr (keramisk topp og stekeovn). Stort kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin. Nye møbler og TV i stuekroken.
fristadenBarnefamilier og folk som liker å finne på noe sjøl, liker seg gjerne hos oss. Vi har ballplass, trampoline, leikeplass, badeplass og akebakke. Folk som ønsker fred og ro vil kunne nyte freden i naturen også utenom skoleferiene, for eksempel i november, januar og mai. Lokalene våre brukes til selskaper, kurs, møter og husflidmesser.
bjodalenVi driver en dagligvarehandel som er bygd om i landhandlerstil hvor du handler over disk, og slår av en prat hvis det ikke er stor trafikk. Her selges melk, ferske brød og wienerbrød, kjølevarer, frysevarer, tørrvarer, øl og mineralvann. Vi selger også kaffebønner, som kunden selv kan male på den 35 år gamle kaffekverna. Det dufter deilig av fransk blanding og espresso. Vi prøver å satse en del på lokale produsenter av både mat og husflid. Som eksempel kan nevnes at det er svært populært med einerbær-treak, som kan beskrives som karameller laget av einerbær(briskebær), fløte og sukker. Neverprodukter er et eksempel på populær husflid
Vi driver en kafeteria med mest mulig hjemmelagd mat. Vafler og kaker har sin store kundekrets. Alle helger i juli serverer vi potetklubb med salt kjøtt, stekt flesk, kålrotstappe og "primduppe" (brunostsaus til å ha på klubben). Hjemmelagd rømmegrøt står alltid på menyen. Fagernes Kjøtt sine karbonader med kål- og gulrotstuing er en suksess. Om vinteren kommer folk også innom for å få seg en kopp varm kakao med krem.
stavkirkeReinli stavkirke ligger 20 min. unna. 5 min. unna har vi også Veståskapellet, som er et lite fjellkapell.